Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ανακοπή το αρχικό πόρισμα για τον θάνατο της 12χρονης – «Αναμένουμε τις τοξικολογικές»

Θεσσαλονίκη: Ανακοπή το αρχικό πόρισμα για τον θάνατο της 12χρονης – «Αναμένουμε τις τοξικολογικές»
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ανακοπή καρδιάς το αρχικό πόρισμα της ιατροδικαστή για τον ξαφνικό θάνατο της 12χρονης στη Θεσσαλονίκη. Η ανήλικη βρέθηκε στο κρεβάτι μελανιασμένη και χωρίς τις αισθήσεις της, το πρωί της Τετάρτης (01.06.2022).

«Το παιδί μου έφυγε, κανένα αποτέλεσμα εξετάσεων δεν μπορεί να μου το φέρει πίσω», είπε ο πατέρας της 12χρονης από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον οποίο, η κόρη του «έχαιρε άκρας υγείας με εξαίρεση τον χαμηλό αιματοκρίτη».

«Είμαστε σε πλήρη αναμονή και περιμένουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της 12χρονης», τόνισε στο GRTimes η ιατροδικαστής του ΑΠΘ, Λήδα Κοβάτση. Παράλληλα, από το ΑΧΕΠΑ έγινε γνωστό ότι οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις θα βγουν έως το τέλος του χρόνου.

Τα ερωτήματα γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο της ανήλικης – η οποία φαίνεται να έπαθε ανακοπή καρδιάς – είναι πολλά. Κυρίως, για το πώς ένα παιδί που έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις, «έσβησε» τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα στον ύπνο της.

Να σημειωθεί ότι τουλάχιστον τέσσερα παιδιά μέσα στον Μάϊο έφυγαν από τη ζωή, χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις