Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ανατριχιαστικός τραυματισμός σε αιματηρή ληστεία – Ώρες αγωνίας για το θύμα!

Θεσσαλονίκη: Ανατριχιαστικός τραυματισμός σε αιματηρή ληστεία – Ώρες αγωνίας για το θύμα!

ύμφωνα με το ΕΚΑΒ ο άνδρας μεταφέρθηκε εν ζωή και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, αλλά με εκσπλάχνωση. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας…

Σοβαρά τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, που εικάζεται ότι ήταν μαχαίρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ άνδρας από την Αλγερία, ο οποίος λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων, στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία, που κλήθηκε από περαστικούς, ερευνά το περιστατικό και σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες το κίνητρο της επίθεσης ήταν η ληστεία.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ ο άνδρας μεταφέρθηκε εν ζωή και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, αλλά με εκσπλάχνωση, φέροντας πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες για τη ζωή του. Ήταν ακόμα ένα αιματηρό επεισόδιο στην περιοχή, όπου η εγκληματικότητα καλπάζει.

Η άγρια επίθεση στην ίδια περιοχή

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα Αφγανών συνεπλάκη με Πακιστανούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο Αφγανοί ηλικίας 29 και 20 ετών, ένας εκ των οποίων σοβαρά στο κεφάλι. (διαβάστε περισσότερα εδώ και δείτε βίντεο)

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις