Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ανάβει φωτιές η καταγγελία μαθήτριας Γυμνασίου – Η αστυνομία ενημέρωσε εισαγγελέα!

Θεσσαλονίκη: Ανάβει φωτιές η καταγγελία μαθήτριας Γυμνασίου – Η αστυνομία ενημέρωσε εισαγγελέα!

Η μαθήτρια Γυμνασίου στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, πήγε σε αστυνομικό τμήμα. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες…

Με πολλή προσοχή ερευνούν οι αστυνομικές αρχές την καταγγελία μαθήτριας Γυμνασίου στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, ότι άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο την πλησίασε το πρωί της περασμένης Τετάρτης (20-03-2019), έξω από το σχολείο, και την προσκάλεσε να μπει στο όχημα.

Για το περιστατικό η ίδια η 15χρονη ενημέρωσε τους καθηγητές και η διευθύντρια του Γυμνασίου απευθύνθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και την Εισαγγελία Ανηλίκων της πόλης, ενώ απέστειλε και σχετικό e-mail σε όλους τους γονείς των οποίων τα παιδιά φοιτούν στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα.

Με βάση την περιγραφή που έδωσε η ανήλικη, η Αστυνομία προσήγαγε το τελευταίο 24ωρο έναν άνδρα που κρίθηκε ως ύποπτος. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για 72χρονο, κάτοικο της περιοχής, τον οποίο -μάλιστα- η μαθήτρια κλήθηκε να αναγνωρίσει. Η ίδια καταγγέλλουσα φέρεται να επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για το ίδιο άτομο, κάτι που ο προσαχθείς αρνείται.

Μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ο ηλικιωμένος άνδρας αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η όλη εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας είναι εις γνώσιν του εισαγγελέα, που ζήτησε να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση της καταγγελίας και να του διαβαστεί το υλικό που θα συγκεντρωθεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις