Σάββατο, 24 Φεβ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε ξανά η δευτεροβάθμια δίκη για την απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση της 10χρονης

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε ξανά η δευτεροβάθμια δίκη για την απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση της 10χρονης

Αναβλήθηκε για το τέλος του έτους η δευτεροβάθμια δίκη για την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2020, με βασική κατηγορούμενη μία 37χρονη σήμερα γυναίκα.

Σημειώνεται πως η 37χρονη που κατηγορείται για την υπόθεση απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε πολυετή ποινή κάθειρξης και παραμένει έγκλειστη στις φυλακές.

Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει σήμερα, Δευτέρα (22.01.24) στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, αλλά αναβλήθηκε για δεύτερη φορά, επειδή απουσίαζε για λόγους υγείας ο δεύτερος κατηγορούμενος, συνεργός της 37χρονης.

Τον Δεκέμβριο του 2021, το Κακουργιοδικείο είχε καταδικάσει την βασική πρωταγωνίστρια σε συνολική κάθειρξη 21 ετών και 7 μηνών (με εκτιτέα τα 20 χρόνια). Είχε κριθεί ένοχη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, έκθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστικά ιδία χρήση.

Στον 44χρονο (σήμερα) συγκατηγορούμενό της, επιβλήθηκε φυλάκιση 4 ετών για συνέργεια στην αρπαγή, με την ποινή του αναστέλλεται ενόψει του Εφετείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις