Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αναζητείται ακόμη μια κοπέλα για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης – 5 συλλήψεις ανηλίκων και 7 γονέων

Θεσσαλονίκη: Αναζητείται ακόμη μια κοπέλα για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης – 5 συλλήψεις ανηλίκων και 7 γονέων

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο άγριος ξυλοδαρμός μιας 15χρονης στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (30/01/20240).

Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί πέντε ανήλικες, 15 ετών όλες, που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό της 14χρονης το βράδυ της Δευτέρας (29/01/2024), στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, η 15χρονη δέχεται γροθιά στο αριστερό της μάτι από τη μία ανήλικη, τη στιγμή που μία άλλη βιντεοσκοπεί τον ξυλοδαρμό της, τον οποίο μάλιστα στη συνέχεια ανέβασαν και στα Social Media.

 

Η παρέα των ανήλικων κοριτσιών κατηγορείται για εξύβριση και σωματικές βλάβες, ενώ μία ακόμα αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ακόμα, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επτά συλλήψεις γονέων που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ τρεις γονείς αναζητούνται για να συλληφθούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Το θύμα, αλλά και οι 15χρονες που φέρεται να την χτύπησαν, βρίσκονται από νωρίς σήμερα το μεσημέρι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου δίνουν καταθέσεις και εξηγήσεις για τον ξυλοδαρμό, ενώ μετά το τέλος της διαδικασίας όλοι οι συλληφθέντες θα αφεθούν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα και ο φάκελος με τη δικογραφία θα διαβιβαστεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

«Είναι σοκαρισμένη» λέει ο πατέρας της

«Είναι σοκαρισμένη», δηλώνει την ίδια ώρα ο πατέρας της 19χρονης στο newsit.gr, περιγράφοντας το σκηνικό του τρόμου.

«Πήραν τη μικρή μέσα από ένα ίντερνετ καφέ και της είπαν ”έλα να σου πούμε κάτι”, την πήγαν πίσω σε μία οικοδομή, την έφτυσαν και την χτύπησαν.

Έπεσε κάτω το παιδί και μετά σηκώθηκαν κι έφυγαν. Τη βρήκε ένας πιτσιρικάς, τη σήκωσε και με πήραν τηλέφωνο.

Δεν τις ήξερε. Μόνο τη μία γνώριζε», τονίζει ο πατέρας της ανήλικης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις