Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ανυποχώρητοι οι απεργοί του ΟΤΕ! Η συνάντηση με τον Θεόδωρο Καράογλου

Θεσσαλονίκη: Ανυποχώρητοι οι απεργοί του ΟΤΕ! Η συνάντηση με τον Θεόδωρο Καράογλου

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου, είχαν το πρωί εκπρόσωποι εργαζομένων στον ΟΤΕ, προκειμένου να τον ενημερώσουν για την απεργία στον όμιλο και για τα αιτήματά τους…

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου, είχαν το πρωί εκπρόσωποι εργαζομένων στον ΟΤΕ, προκειμένου να τον ενημερώσουν για την απεργία στον όμιλο και για τα αιτήματά τους.

Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ επέδωσαν ψήφισμα στον υφυπουργό, στο οποίο και αναφέρονται οι διεκδικήσεις τους, μεταξύ αυτών, η ανάκληση των απολύσεων συναδέλφων τους και η υπογραφή τριετούς συλλογικής σύμβασης.

Σε δηλώσεις τους, εξερχόμενοι από το Διοικητήριο, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων (κλιμάκιο της ΟΜΕ-ΟΤΕ από τη Θεσσαλονίκη και μαζί τους και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης) τόνισαν ότι ζήτησαν τη μεσολάβηση του υφυπουργού προς τα υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας, προκειμένου να βρεθεί λύση, που να ικανοποιεί τα αιτήματα τους.

Στις 12.30 οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν συγκέντρωση στο κτίριο του ΟΤΕ στην οδό Καρόλου Ντηλ, μισή ώρα πριν ξεκινήσει η τριμερής συνάντηση (υπουργείο, εκπρόσωποι εργοδοτών, εκπρόσωποι ΟΜΕ – ΟΤΕ) στην Αθήνα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις