Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβίστηκε μόνος ο οδηγός μετά την πτώση του φορτηγού από γέφυρα

Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβίστηκε μόνος ο οδηγός μετά την πτώση του φορτηγού από γέφυρα

Συγκλονιστικές εικόνες στη Θεσσαλονίκη μετά το ατύχημα. Φορτηγό έπεσε από γέφυρα στη σύνδεση της εξωτερικής περιφερειακής οδού με την ΠΑΘΕ…

Φορτηγό έπεσε το πρωί από γέφυρα, στη σύνδεση της εξωτερικής περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης με την ΠΑΘΕ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός. Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς ο οδηγός βγήκε μόνος του από το όχημα.

Η βροχόπτωση που επικρατεί από νωρίς στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν τροχαία ατυχήματα με υλικές μόνο ζημιές. Σε βασικές οδικές αρτηρίες επικράτησαν συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 11:00 στην εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στη σύνδεση με την ΠΑΘΕ πριν τη γέφυρα του Αξιού ποταμού.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., ενώ γίνονται εκτροπές στην κυκλοφορία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός έχει τραυματιστεί ελαφρά. Πρόκειται για έναν Τούρκος 50 – 55 ετών.

Μετά το τροχαίο ο οδηγός βγήκε μόνος του από το βαρύ όχημα και μόλις έφτασε το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις το. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη έχοντας τραυματιστεί στην αριστερή πλευρά του σώματος.

Στο σημείο γίνεται προσπάθεια ώστε το φορτηγό να απομακρυνθεί με ασφάλεια, χωρίς να σημειωθεί νέο ατύχημα. Οδηγοί που την ώρα της πτώσης έτυχε να περνούν από το σημείο, τράβηξαν βίντεο, με τις εικόνες να κάνουν πολύ γρήγορα το γύρο των social media…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις