Παρασκευή, 12 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Απίστευτο αλλά «ψάρεψαν» και τρία μηχανάκια μέσα στη θάλασσα του Θερμαϊκού

Θεσσαλονίκη: Απίστευτο αλλά «ψάρεψαν» και τρία μηχανάκια μέσα στη θάλασσα του Θερμαϊκού

Ο Θερμαϊκός συνεχίζει να εκπλήσσει με τις εικόνες που αποκαλύπτονται να κάνουν πολύ γρήγορα το γύρο του διαδικτύου…

Μηχανάκια, πατίνια, λάστιχα, βαρέλια και άλλα ογκώδη αντικείμενα ανασύρθηκαν το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή περιμετρικά του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ήταν μία ακόμα επιχείρηση καθαρισμού του παραλιακού μετώπου του Θερμαϊκού Κόλπου που υλοποίησε ο δήμος Θεσσαλονίκης και η αρμόδια αντιδημαρχία Περιβάλλοντος με τη συμβολή της εθελοντικής ομάδας Beach Cleaning και τη βοήθεια δυτών.

Οι δύτες αφού εντόπισαν τα αντικείμενα που βρίσκονταν στον βυθό για πάρα πολύ καιρό, τα ανέσυραν με τη βοήθεια γερανού. Πρόκειται για την τρίτη δράση που έγινε αυτή την εβδομάδα, η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη από το ύψος του Λευκού Πύργου.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Σωκράτης Δημητριάδης, δήλωσε πως ο δήμος καθαρίζει σε μία ακόμη δράση τον βυθό του Θερμαϊκού, με τη βοήθεια των Beach Cleaning.

Click4more: Θεσσαλονίκη: Ο Θερμαϊκός έκρυβε μια μικρή χωματερή – Οι εικόνες μετά τον καθαρισμό της θάλασσας

«Είναι μία ομάδα με νεαρά παιδιά, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένα που βοηθούν στον καθαρισμό και την ανεύρεση σκουπιδιών» σημείωσε και πρόσθεσε: «Έχουμε βγάλει μέχρι τώρα τρία μηχανάκια, δύο-τρία σκουτεράκια ηλεκτρικά, βαρέλια, λάστιχα και εκτιμώ πως θα βρούμε ακόμη περισσότερα πράγματα, πράγματα που δεν θα έπρεπε να είναι στον βυθό της Θεσσαλονίκης».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις