Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Άπλωσαν μπουγάδα με μηνύματα αγάπης – Οι μαθητές που συγκίνησαν με την πρωτοβουλία τους (Φωτό)!

"Λέρωσαν" άσπρα μπλουζάκια με τα αγαπημένα τους χρώματα και τα άπλωσαν σε σκοινιά δημιουργώντας μια μοναδική...

μπουγάδα…. αγάπης! Στο 1ο Δημοτικό Σχολείου Ωραιοκάστρου, χθες το απόγευμα, οι συμμετέχοντες δεν έπλυναν τα ρούχα τους, αλλά τα …λέρωσαν με μόνιμα χρώματα, συμμετέχοντας σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου “Συνυπάρχω”.

Μικροί και μεγάλοι ζωγράφισαν 250 λευκά μπλουζάκια με μηνύματα αγάπης και εθελοντισμού και τα άπλωσαν σε σκοινιά, στην αυλή του σχολείου. “Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σπίτι της Άρσις και σε άπορες οικογένειες του Ωραιοκάστρου” ανέφερε η Ελισσάβετ Κουζιώρτη από το “Συνυπάρχω”.

Σημειώνεται ότι κύριος σκοπός του συλλόγου είναι η ενίσχυση του ξενώνα ανήλικων παιδιών της ΑΡΣΙΣ Ωραιοκάστρου που λειτουργεί ως ένα προσωρινό φιλοξενείο ανηλίκων, θυμάτων κακοποίησης, κοινωνικής εγκατάλειψης και εκμετάλλευσης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα