Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε δρόμο

Θεσσαλονίκη: Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε δρόμο

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί σε δρόμο στη Θεσσαλονίκη. Η περιοχή αποκλείστηκε με τους αστυνομικούς να έχουν σχηματίσει εικόνα για τα αίτια του θανάτου της…

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, πίσω από τον θάνατο νεαρής γυναίκας στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν τον χώρο που εντοπίστηκε η σορός της και ήδη έχουν μια πρώτη εικόνα. Εκτιμούν πως το τέλος της νεαρής οφείλεται πιθανότατα σε χρήση ναρκωτικών που επέφεραν τον θάνατό της. Στο σημείο αναμένεται και ιατροδικαστής που θα ρίξει περισσότερο φως, όταν ολοκληρώσει τη δική του εξέταση.

Η σορός της νεαρής γυναίκας, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, βρέθηκε το πρωί στην άκρη του δρόμου, επί της οδού Γιαννιτσών, κοντά στον κεντρικό σταθμό των ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

Τη σορό εντόπισε κάτοικος της περιοχής που ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Από την μακροσκοπική εξέταση του πτώματος αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες θανάτου ερευνώνται και στο πλαίσιο αυτό παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για την εξακρίβωση της ταυτότητας της νεκρής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις