Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αποκλειστικό βίντεο από την εισβολή του 27χρονου διαρρήκτη σε ψιλικατζίδικο

Θεσσαλονίκη: Αποκλειστικό βίντεο από την εισβολή του 27χρονου διαρρήκτη σε ψιλικατζίδικο

Βίντεο από την εισβολή του 27χρονου διαρρήκτη σε ψιλικατζίδικο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του να διαφύγει, του έπεσε το κινητό του και πήγε… στην αστυνομία να το ζητήσει, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. 

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr εμφανίζεται ο δράστης με σκουρόχρωμα ρούχα και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να μπαίνει στο κατάστημα ψιλικών της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Μπήκε από ένα μικρό παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος της επιχείρησης και έρποντας κινήθηκε έως το γκισέ του καταστήματος.

Αφού έφτασε πίσω από αυτόν άρχισε να… σηκώνει προϊόντα από τα ράφια, τσιγάρα, κάρτες κινητής τηλεφωνίας, εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών και χρήματα. Η συνολική αξία της λείας εκτιμάται περίπου 4.000 ευρώ.

Κατάφερε να πάρει και την ταμειακή μηχανή και διέφυγε από το παράθυρο από το οποίο μπήκε. Ο δράστης παρέμεινε για περίπου 25 λεπτά εντός του καταστήματος κι έφυγε κυνηγημένος τόσο αυτός όσο κι ο συνεργός του.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος που τους αντελήφθησαν, έφτασαν γρήγορα στο κατάστημα τους κι άρχισαν να καταδιώκουν τους δύο διαρρήκτες.

Εκείνοι για να καταφέρουν να ξεφύγουν γρήγορα, άρχισαν να πετούν τη λεία και κατά λάθος ο ένας πέταξε και το κινητό του. Έτσι, λίγο αργότερα πήγε στην αστυνομία να το ζητήσει. Εκεί αναγνωρίστηκε από το βίντεο που προσκόμισαν οι ιδιοκτήτες στις αρχές και συνελήφθη.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις