Δευτέρα, 27 Μαΐ
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Απολυμένοι συμβασιούχοι κατασκήνωσαν στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης [pics]

Θεσσαλονίκη: Απολυμένοι συμβασιούχοι κατασκήνωσαν στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης [pics]

Την κινητοποίησή τους έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης συνεχίζουν συμβασιούχοι του δήμου Θεσσαλονίκης, οι συμβάσεις των οποίων έληξαν εδώ και μερικές ημέρες. Το βράδυ στις 20.30 θα δοθεί συναυλία…

στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ όπως δήλωσε η Σοφία Εξαδακτύλου, αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης, “καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι να έρθουν και να συμπαρασταθούν στους απολυμένους συμβασιούχους”.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου ώστε να διαμορφωθεί το καινούριο πρόγραμμα δράσης των μελών του. “Αυτή τη στιγμή αρκετοί συμβασιούχοι βρίσκονται εδώ. Κόσμος έρχεται συνεχώς ενώ μας επισκέπτονται φορείς και σωματεία που δηλώνουν συμπαράσταση στον αγώνα μας. Καλούμε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να ρθει να μας συμπαρασταθεί” πρόσθεσε η κ. Εξαδακτύλου.

Σημειώνεται ότι οι συμβασιούχοι, που έχουν στήσει σκηνές μπροστά στην κεντρική είσοδο του ΥΜΑΘ, διεκδικούν μόνιμη και σταθερή δουλειά και μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Οι εικόνες έξω από το ΥΜΑΘ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις