Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η απουσία που σχολιάστηκε στη μαθητική παρέλαση – Οι σημαιοφόροι, τα σχολεία και τα στιγμιότυπα!

Θεσσαλονίκη: Η απουσία που σχολιάστηκε στη μαθητική παρέλαση – Οι σημαιοφόροι, τα σχολεία και τα στιγμιότυπα!

Πλήθος κόσμου παρακολουθεί τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, που για ακόμα μια χρονιά έχει ξεχωριστά στιγμιότυπα. Οι παρουσίες και η απουσία που έγινε γρήγορα αντιληπτή…

Σε πλήρη εξέλιξη η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, από την οποία όμως απουσιάζει ο Γιάννης Μπουτάρης. Τον εκπροσωπεί ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης. Πρώτοι στη μαθητική παρέλαση, πέρασαν οι σημαιοφόροι των σχολείων, ενώ στη συνέχεια παρέλασε το 33ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης.

Το “παρών” στην παρέλαση δίνουν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, ο βουλευτής της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, πολιτευτές και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

Εικόνες από τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Η παρέλαση θα γίνει στην οδό Τσιμισκή, με αφετηρία τη Διαγώνιο και τερματισμό την Ι. Δραγούμη (ο χώρος επισήμων στη διασταύρωση των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους). Στην παρέλαση θα λάβουν μέρος τα σχολεία που ορίστηκαν από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, καθώς και τα τμήματα των σημαιοφόρων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thousandnews.gr, thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις