Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αρνήθηκε να της δώσει ψεύτικη άδεια για να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή και του επιτέθηκε με γροθιές

Θεσσαλονίκη: Αρνήθηκε να της δώσει ψεύτικη άδεια για να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή και του επιτέθηκε με γροθιές

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Γιατρός έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από γυναίκα που του ζήτησε να της χορηγήσει άδεια… «μαϊμού», για να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή.

Σοκαρισμένοι είναι οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, καθώς γυναίκα επιτέθηκε σε γιατρό με γροθιές, όταν εκείνος αρνήθηκε να της χορηγήσει ψεύτικη άδεια, για να μην συμμετάσχει στην εφορευτική επιτροπή στις κάλπες της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr η γυναίκα παρέστη μαζί με τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου και ζήτησε χαρτί απαλλαγής, καθώς είχε διοριστεί ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Ο γιατρός ωστόσο δεν δέχθηκε, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με γροθιές στον αυχένα.

Πώς έγινε το περιστατικό

«Εγώ της απάντησα ότι αυτό αποτελεί παράνομη πράξη και ότι δεν πρόκειται να το κάνουμε. Προτείναμε να την εξετάσουμε και αν προέκυπτε θέμα, τότε μόνο θα της χορηγούσαμε την άδεια. Δεν το δέχτηκε όμως», ανέφερε στο ThessToday.gr ο γιατρός-θύμα της επίθεσης, Απόστολος Ανθόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι η συνέχεια ήταν επεισοδιακή.

«Νευρίασε, αρχικά εκτόξευσε λεκτικές απειλές εναντίον μου. Κινήθηκε απότομα προς το μέρος μου και εν τέλει προχώρησε σε χειροδικία, συγκεκριμένα δέχθηκα δύο – τρία χτυπήματα.

Παρενέβησαν οι πολίτες και την απομάκρυναν σε πρώτη φάση, ενώ ο σύζυγός της σε έντονο ύφος ζητούσε επιτακτικά τη χορήγηση της άδειας» τόνισε ο κ. Ανθόπουλος.

Τη μήνυσε ο γιατρός

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε τόσο η Ελληνική Αστυνομία όσο και η Διοίκηση του Παπαγεωργίου, ενώ ο γιατρός υπέβαλε μήνυση σε βάρος της γυναίκας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις