Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός έπεσε θύμα ληστείας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θύμα ληστείας κατήγγειλε ότι έπεσε 39χρονος αστυνομικός, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στην περιοχή πέριξ των Πανεπιστημίων στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση έγινε γνωστή σήμερα και ερευνάται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Όπως κατέθεσε ο ίδιος προανακριτικά, ομάδα αγνώστων του επιτέθηκε και του απέσπασε με χρήση σωματικής βίας το κινητό του τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ο 39χρονος κινούταν πεζός φορώντας πολιτικά ρούχα ενώ βρισκόταν στο σημείο για υπηρεσιακούς λόγους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα