Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αθώα η μάνα, ένοχος ο σύντροφος για βασανιστήρια σε 5χρονο επειδή ήταν «άτακτο»

Θεσσαλονίκη: Αθώα η μάνα, ένοχος ο σύντροφος για βασανιστήρια σε 5χρονο επειδή ήταν «άτακτο»

Ζωντάνεψε σε αίθουσα δικαστηρίου στη Θεσσαλονίκη ο εφιάλτης της κακοποίησης ενός 5χρονου αγοριού. Στο εδώλιο κάθισαν η μητέρα και ο σύντροφός της για βασανιστήρια στο αγοράκι!

Από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η 26χρονη μητέρα κρίθηκε αθώα για την κακοποίηση του 5χρονου παιδιού της, ο 47χρονος Αιγύπτιος φίλος της, όμως, καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή κάθειρξης 10,5 ετών.

Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν για βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν το αγοράκι για να το τιμωρήσουν, επειδή ήταν άτακτο…

Το παιδάκι βρίσκεται σήμερα υπό την επιμέλεια της νονάς του και του συζύγου της, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, αναφέρει το GRTimes.gr

Θεσσαλονίκη: Καταπέλτης η δικαστική απόφαση 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης έκρινε ότι ο 47χρονος Αιγύπτιος επέδειξε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στο ανήλικο. Καταδικάστηκε για «μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού και ψυχικού πόνου σε ανήλικο θύμα κατ’ εξακολούθηση» για «ενδοοικογενειακή απειλή, κατ’ εξακολούθηση».

Αντίθετα, η μητέρα του παιδιού αθωώθηκε για «άμεση συνέργεια σε μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού και ψυχικού πόνου σε ανήλικο θύμα κατ’ εξακολούθηση».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις