Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε 54χρονος για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του ανιψιού του

Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Αθωώθηκε κατά πλειοψηφία (5-2) από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ένας 54χρονος κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση κατά του 15χρονου ανιψιού του, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι ο ανήλικος είπε ψέματα, αναφέροντας ότι «ήθελε να με εκδικηθεί».

Ο 54χρονος στη Θεσσαλονίκη αντιμετώπιζε τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, κατάχρηση ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Ο ίδιος, στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες σεξουαλική κακοποίησης, λέγοντας ότι «ούτε τον πείραξα, ούτε τον άγγιξα. Θα μπορούσα να πάω στα κόκκινα φανάρια να ικανοποιήσω τις ορέξεις μου. Κάναμε πλάκες όπως κάνει κάθε θείος με τον ανιψιό του, αλλά όχι σεξουαλικού περιεχομένου».

«Είναι αμαρτία να δικαστώ για κάτι που δεν έχω κάνει. Δεν το πείραξα το παιδί. Ο Θεός να μου κλείσει το στόμα αν το έχω κάνει» δήλωσε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το GRTimes.gr.

Η υπόθεση αφορά ένα περιστατικό που φέρεται να συνέβη το καλοκαίρι του 2021, όταν ο 54χρονος θείος είχε αναλάβει την επιμέλεια του ανιψιού του, επειδή οι γονείς του δεν μπορούσαν να τον αναθρέψουν. Ο 15χρονος φέρεται πως αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ ακολούθησε η καταγγελία του θύματος και η υπόθεση βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις