Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητα αντίκες κεντρίζουν τα βλέμματα στην πλατεία Αριστοτέλους

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητα αντίκες κεντρίζουν τα βλέμματα στην πλατεία Αριστοτέλους

Τα αυτοκίνητα αντίκες έφτασαν από την Αγγλία και πήραν θέση στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Μικροί και μεγάλοι σπεύδουν να τα δουν από κοντά…

Τα χρόνια περνούν αλλά η ομορφιά τους παραμένει αναλλοίωτη. Ο λόγος για 30 αυτοκίνητα αντίκες που βρίσκονται στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Οχήματα μιας άλλης εποχής, καλοδιατηρημένα και λαμπερά, όπως τα χρόνια που κατασκευάστηκαν. Μικροί και μεγάλοι που περνούν από την πλατεία Αριστοτέλους, πλησιάζουν για να τα δουν από κοντά. Εκεί και οι ιδιοκτήτες τους, που είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις για την ιστορία και τις δυνατότητες των οχημάτων τους.

Τριάντα αντίκες «καλλονές» από την Αγγλία κατέκλυσαν την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Τα δεκάδες εντυπωσιακά οχήματα, μεταξύ αυτών Porsche, της Mercedes αλλά και Rolls Royce που ήρθαν από τη Βρετανία, στάθμευσαν προσωρινά στην πόλη και στη συνέχεια θα κάνουν βόλτα σε όλη την Ευρώπη.

Τα αυτοκίνητα αντίκες κέντρισαν τα βλέμματα των διερχομένων, ενώ πάρκαραν στην πλατεία Αριστοτέλους, ύστερα από τη λήψη ειδικής άδειας, για να τα δει από κοντά ο κόσμος.

Τα οχήματα μιας άλλης εποχής που συνεχίζουν να διατηρούν τη γοητεία τους, θα παραμείνουν εκεί έως και το πρωί της Παρασκευής 12 Απριλίου.

Τα κλασικά μοντέλα αυτοκινήτων ταξίδεψαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο ευρωπαϊκής «περιοδείας».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις