Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αυτοψία στις νέες σουίτες του Μακεδονία Παλλάς – Χλιδή με θέα θάλασσα [pics, vids]

ΦΩΤΟ από facebook
ΦΩΤΟ από facebook

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης κάνει remake και προετοιμάζεται για να υποδεχθεί το κοινό στους νέους ανακαινισμένους χώρους του, από τον ερχόμενο Απρίλιο. Η επένδυση, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τα 12,4 εκ. ευρώ…

θα αλλάξει πλήρως τη μορφή του ”Μακεδονία Παλλάς” και θα το μετατρέψει σε σημείο αναφοράς στον κλάδο του, όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη γενικότερα. Το ξενοδοχείο σταμάτησε να λειτουργεί στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου και από τις αρχές του νέου έτους, ξεκίνησε η ριζική ανακαίνιση. Στόχος είναι να ανακατασκευαστούν πλήρως τα δωμάτια, οι συνεδριακοί χώροι και οι εγκαταστάσεις αναψυχής, δημιουργώντας ένα ξενοδοχείο πολλαπλών καθηκόντων.

Η δυναμικότητα της μονάδας θα φτάσει τα 276 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και των σουιτών. Επίσης, μετά το Remake, θα δημιουργηθούν νέα ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια, περιοχές με κήπο και ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις SPA, υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο, καθώς και εστιατόρια και μπαρ.

Με το project να έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την πρώτη του φάση, το Makedonia Palace εισέρχεται πλέον στο δεύτερο στάδιο της ριζικής ανακαίνισής του.Οι διεργασίες της τελικής φάσης περιλαμβάνουν την ανακαίνιση των απομεινάντων ορόφων (από τον πρώτο έως τον πέμπτο), των υπόλοιπων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς επίσης και όλων των εξωτερικών όψεων του ξενοδοχείου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο χώρος της ρεσεψιόν και του κεντρικού εστιατορίου – μπαρ μετακινούνται προς την παραλία, προσφέροντας εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και τον Λευκό Πύργο. Παράλληλα, δημιουργούνται: αναβαθμισμένη αίθουσα συνεδρίων, ένα ballroom 900 τ.μ., ένα λειτουργικό συνεδριακό κέντρο 2.000 τ.μ. και ένα spacenter 450 τ.μ

Όσοι περνούν σήμερα από την παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, βλέπουν ακόμη και το εξωτερικό του κτιρίου να είναι καλυμμένο, χωρίς να μπορούν να διακρίνουν τί αλλάζει στο ιστορικό κτίριο. Η διεύθυνση του ξενοδοχείου, έδωσε μια γεύση του τί θα δούμε σε περίπου έναν μήνα από σήμερα, δημοσιεύοντας βίντεο με δύο από τις σουίτες του Μακεδονία Παλλάς, η ανακαίνιση στις οποίες μόλις ολοκληρώθηκε. Πρόκειται για τις δουίτες 629 και 610, οι οποίες διαθέτουν θέα στη θάλασσα, όμορφη διακόσμηση και μοντέρνα έπιπλα.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε