Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο δολοφόνος του 22χρονου από το Καλοχώρι

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο δολοφόνος του 22χρονου από το Καλοχώρι

Εξιχνιάστηκε έπειτα από έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η δολοφονία 22χρονου στο Καλοχώρι. Ο νεαρός είχε χάσει τη ζωή του τον περασμένο Ιανουάριο μετά από επίθεση με μαχαίρι στην πλατεία του Καλοχωρίου.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 23χρονος από την Αλβανία σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του Νόμου περί Όπλων, ενώ εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του από τον 3ο Τακτικό Ανακριτή.

Ο καυγάς που κατέληξε σε τραγωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις 28 Ιανουαρίου του 2018 το βράδυ στην περιοχή του Καλοχωρίου, έπειτα από συμπλοκή δύο ομάδων ατόμων, αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του 22χρονου από αιχμηρό αντικείμενο.

Όλα είχαν ξεκινήσει μία εβδομάδα πριν από την αιματηρή συμπλοκή. Τότε δύο νεαροί – μέλη της μίας παρέας διαπληκτίστηκαν μ’ έναν 14χρονο τον οποίο έδειραν και του άρπαξαν το κινητό. Ο τελευταίος φώναξε τους φίλους του από τα Διαβατά και η συνέχεια δόθηκε στην πλατεία του Καλοχωρίου, με τη γνωστή τραγική κατάληξη.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί εννιά άτομα, οχτώ από τα οποία είχαν παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ περισσότερα).

Πηγή: dailythess.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις