Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δείτε τα «ντάμπλ μελομακάρονα» μέσα σε ντόνατς με λευκή σοκολάτα

Θεσσαλονίκη: Δείτε τα «ντάμπλ μελομακάρονα» μέσα σε ντόνατς με λευκή σοκολάτα

Πήγαν τα μελομακάρονα σε άλλο επίπεδο και έχουν γίνει θέμα συζήτησης στη Θεσσαλονίκη. Ευελπιστούν να γίνουν ανάρπαστα μέσα σε λίγες μόνο μέρες…

Ξεπερνάει και την πιο ευφάνταστη ζαχαροπλαστική, το νταμπλ μελομακάρονο μέσα σε ντόνατς με λευκή σοκολάτα, που δημιούργησαν η Κυριακή και η Μαριάνθη Τοπαλίδου, δίδυμες από τη Θεσσαλονίκη, και ο μικρότερος αδερφός τους Αλέξανδρος, στον οποίο ανήκει η ιδέα, που διατηρούν φούρνο στο κέντρο της πόλης. Τα μελομακάρονα που έφτιαξαν κεντρίζουν τα βλέμματα και ήδη το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι έντονο.

Τα τρία αδέρφια επιστράτευσαν όλη τους την μαεστρία και το μεράκι και, για το διάστημα των γιορτών, έφτιαξαν γλυκά, ορισμένα εκ των οποίων για πρώτη φορά.

Αυτό που έχει γίνει ανάρπαστο βέβαια είναι το νταμπλ μελομακάρονό τους. Τα τρία αδέλφια σκέφτηκαν να φτιάξουν κάτι ξεχωριστό, κάτι που να απολαμβάνει ο κόσμος με ενθουσιασμό, και έτσι το δημιούργησαν.

Πρόκειται για ένα στρόγγυλο κρουασάν, μέσα στο οποίο τοποθέτησαν ένα λιωμένο μελομακάρονο και ένα ακόμη ολόκληρο και μεγαλύτερο από πάνω, γιατί.. ένα δεν είναι ποτέ αρκετό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις