Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δείτε τις ουρές σε φούρνο της Καλαμαριάς που ήταν αδύνατον να περάσουν απαρατήρητες (pics)

Θεσσαλονίκη: Δείτε τις ουρές σε φούρνο της Καλαμαριάς που ήταν αδύνατον να περάσουν απαρατήρητες (pics)

Ατελείωτες ουρές από νωρίς το πρωί και σε φούρνους της Καλαμαριάς. Οι εικόνες είναι πανομοιότυπες με αυτόν που επισκεφθήκαμε…

Οι τιμές, παραμένουν σε περσινά επίπεδα παρότι οι αρτοποιοί μιλούν για ανατιμήσεις σε όλες τις πρώτες ύλες. Αρχίζουν από τα 2,20 ευρώ για την απλή λαγάνα και φτάνουν τα 3 ευρώ για γεμιστή με ελιά ή λιαστή ντομάτα.

Μάλιστα, μπορεί η φετινή συγκυρία να αποτελεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τους 730 αρτοποιούς της πόλης, λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αποφυγή διάδοσης της covid-19, όπως απαγόρευση κυκλοφορίας άνω των 2 χλμ, κλείσιμο της εστίασης και «πάγωμα» όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων, ωστόσο και φέτος θα ζυμωθούν και θα ψηθούν πάνω από 450.000 λαγάνες συνολικά.

Εν τω μεταξύ αθρόα ήταν η προσέλευση των Θεσσαλονικέων στην αγορά του Καπανίου προκειμένου να προμηθευθούν τα απαραίτητα σαρακοστιανά εδέσματα για το παραδοσιακό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Η αγορά θαλασσινών και οπωρολαχανικών παρουσίασε σημαντική κίνηση το Σαββατοκύριακο που παρέμεινε ανοιχτή, ενώ και σήμερα η αγοραστική κίνηση βρίσκεται σε υψηλούς ρυθμούς σύμφωνα με τους καταστηματάρχες. Δείτε το βίντεο του voria.gr…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις