Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δείτε το viral σημείωμα που άφησε θύμα διαρρηκτών στους δράστες

Θεσσαλονίκη: Δείτε το viral σημείωμα που άφησε θύμα διαρρηκτών στους δράστες

Το σημείωμα από την Πυλαία και τη Θεσσαλονίκη κάνει το γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral. Θύμα διαρρηκτών απευθύνεται και προειδοποιεί τους δράστες…

Η διάρρηξη στην Πυλαία ολοκληρώθηκε και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού επιχειρεί να στείλει μήνυμα στους δράστες. Το σημείωμα που έγραψε στη Θεσσαλονίκη γίνεται viral. Μέσα από αυτό τους καλεί να βιαστούν να επιστρέψουν αυτά που του πήραν. Τους προειδοποιεί ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κάνει ξόρκια και θα τους καταραστεί. Το σημείωμα μάλιστα είναι γραμμένο και στα αγγλικά. Σε αυτό υπάρχουν και φωτογραφίες, από το πώς άφησαν οι δράστες το διαμέρισμα, όταν πήραν το δρόμο της εξόδου.

«Σημαντικό μήνυμα στους κλέφτες που μπήκαν στο διαμέρισμά μου, στις 26-27 Αυγούστου, οδός Σταδίου στην Πυλαία. Έχασες κάτι προσωπικό. Κακό για σένα. Τώρα μπορώ να σου κάνω ένα ξόρκι με μια κατάρα στην ύπαρξή σου.

Εάν δεν φέρετε γρήγορα όλα τα προσωπικά μου κλεμμένα αντικείμενα, στην αστυνομία με αυτό το απόκομμα, το ξόρκι μου θα χτυπήσει εσάς ή κάποιον που αγαπάτε και θα σας κάνει να αρρωστήσετε. Αυτό είναι μια προσωπική προειδοποίηση προς εσάς. Βιάσου!».

Μάλιστα, το έχει γράψει και στα αγγλικά, στην περίπτωση που οι διαρρήκτες δεν είναι Έλληνες. Το σημείωμα έχει γίνει viral σε ομάδες στα social media.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις