Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δεν είναι πλαστικός χειρουργός ο γιατρός που ξυλοκοπήθηκε – «Μπορεί κάποιος να μην έμεινε ικανοποιημένος»

Θεσσαλονίκη: Δεν είναι πλαστικός χειρουργός ο γιατρός που ξυλοκοπήθηκε – «Μπορεί κάποιος να μην έμεινε ικανοποιημένος»

Ο γιατρός που χτυπήθηκε με λοστό στο κεφάλι στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος, την ώρα που αποκαλύπτονται νέα στοιχεία…

Ο γιατρός προσπαθεί να αφήσει πίσω τις εφιαλτικές στιγμές της επίθεσης στη Θεσσαλονίκη. Συνάδελφοί του, ετοιμάζονται να του δώσουν εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ όπως αποκαλύπτεται δεν είναι πλαστικός χειρουργός αλλά ΩΡΛ. Ο ίδιος με δηλώσεις του, λέει πως δεν ξέρει τι κρύβεται πίσω από την ενέδρα. Πιθανολογεί πως μπορεί κάποιος να μην έμεινε ικανοποιημένος, αν και όπως λέει, πάντα δίνει τον καλύτερο εαυτό του, στη δουλειά.

Με ανάρτηση στο Facebook η Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής διευκρινίζει ότι ο γιατρός που δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διατηρεί το ιατρείο του, δεν είναι πλαστικός χειρουργός. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ανάρτηση: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι σχετικά με το περιστατικό άσκησης βίας εναντίον ιατρού στη Θεσσαλονίκη, ο ιατρός που έπεσε θύμα δεν είναι Πλαστικός Χειρουργός ούτε μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής».

Πρόκειται για ΩΡΛ που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Ένας γιατρός που έζησε τον εφιάλτη και βρέθηκε σε νοσοκομείο τραυματισμένος. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο καθώς τα τραύματά του, από την επίθεση δεν εμπνέουν ανησυχία. Είναι θυμωμένος και σοκαρισμένος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Live News αλλά και τα 6 παιδιά του από την άγρια επίθεση στον πατέρα τους.

Ο γιατρός ανέφερε πως όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά και δεν γνωρίζει τον λόγο της επίθεσης. Οι δύο δράστες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φορούσαν μαύρα καπέλα και κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Κάμερες ασφαλείας πάντως έχουν καταγράψει την ενέδρα που έστησαν και τα χτυπήματά τους, στον γιατρό.

«Στην αρχή με χτύπησαν με έναν λοστό, με ένα γκλομπ, δεν ξέρω τι ήτανε. Ήταν πάρα πολύ δυνατό το χτύπημα, πίσω στο κεφάλι μου, λίγο πάνω από τον αυχένα. Ευτυχώς δεν ήταν στον αυχένα, γιατί θα μπορούσε να με αφήσει στον τόπο».

Σύμφωνα με τον γιατρό, δεν ήταν απόπειρα ληστείας, γιατί δεν πήραν την τσάντα και το πορτοφόλι του, που έπεσαν κάτω την ώρα που τον χτυπούσαν. «Είμαι γιατρός, κάνω επεμβάσεις, μπορεί κάποιος να μην είναι ευχαριστημένος, αλλά πάντα να ξέρετε βρίσκω τον τρόπο και υπάρχει λύση για όλα. Δεν είχα δηλαδή κάτι τόσο σοβαρό, μια διένεξη με κάποιον ασθενή που να δικαιολογεί αυτήν την πράξη».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις