Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Δεν έχουμε αντιληφθεί καν το γεγονός ως πραγματικότητα» δηλώνει συγγενής του μητροκτόνου

Θεσσαλονίκη: «Δεν έχουμε αντιληφθεί καν το γεγονός ως πραγματικότητα» δηλώνει συγγενής του μητροκτόνου

«Δεν έχουμε αντιληφθεί καν το γεγονός ως πραγματικότητα», δηλώνει στενή συγγενής της 71χρονης από τη Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης, που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του γιου. Ο μητροκτόνος ακόμα αναζητείται…

Μιλώντας στο newsit.gr, η στενή συγγενής της 71χρονης αποκαλύπτει την ψυχολογική κατάσταση όλης της οικογένειας, την ώρα που ο μητροκτόνος παραμένει άφαντος και οι Αρχές «χτενίζουν» όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό του.

«Είμαστε όλοι σε σοκ από τη μέρα που έγιναν όλα αυτά και προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί. Είναι πολύ θλιβερό και τραγικό όλο το γεγονός. Δεν είμαστε καθόλου καλά ψυχολογικά, δεν έχουμε αντιληφθεί καν το γεγονός ως πραγματικότητα. Τα έχουμε αφήσει όλα στην αστυνομία και τους εμπιστευόμαστε», δηλώνει στο newsit.gr η συγγενής και προσθέτει:

«Πολλά από αυτά που έχουν ακουστεί για την υπόθεση μας από την πρώτη στιγμή είναι ανακρίβειες. Δεν μας βοηθάει καθόλου κανέναν μας να ανοίγουμε την τηλεόραση και να βλέπουμε την υπόθεση μας. Το μόνο που ζητάμε είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και και να βρεθεί ο δράστης. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει και θα πράξουμε ανάλογα. Η αστυνομία μας είπε να ακούμε μόνο αυτούς και αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Συνεχίζονται οι έρευνες – Σκέψεις ότι μπορεί να έχει αυτοκτονήσει ο μητροκτόνος

Ο 34χρονος μητροκτόνος παραμένει αγνοούμενος και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται στη Χαλκηδόνα και τη Θεσσαλονίκη γενικότερα. Από τη νύχτα της Δευτέρας 3 Μαρτίου, που σημειώθηκε το έγκλημα, έχουν χαθεί τα ίχνη του, ενώ το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε στο σπίτι που έμενε με τη μητέρα του, οδηγεί αστυνομικούς και στενούς συγγενείς στη σκέψη ότι μπορεί να έχει ήδη αυτοκτονήσει.

Η δολοφονία της 71χρονης συνεχίζει να κρατά ανάστατη την περιοχή που ζούσε, με τις μαρτυρίες γειτόνων και συγγενών της, να προκαλούν συγκίνηση. Μάνα και γιος ζούσαν για χρόνια μαζί και ανέβαιναν ένα Γολγοθά που οι περισσότεροι γνώριζαν. Η αδικοχαμένη γυναίκα προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί επί 17 ολόκληρα χρόνια.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις