Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Δεν κατάλαβα ότι τραυματίστηκε σοβαρά» υποστηρίζει ο γνωστός τράπερ για τον 23χρονο

Θεσσαλονίκη: «Δεν κατάλαβα ότι τραυματίστηκε σοβαρά» υποστηρίζει ο γνωστός τράπερ για τον 23χρονο

Στο Τμήμα Ασφαλείας Δωδεκανήσου, στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκε νωρίς σήμερα (29.01.2024) το απόγευμα ο γνωστός τράπερ, σε βάρος του οποίου έγινε καταγγελία για ξυλοδαρμό από έναν 23χρονο. 

Ο γνωστός τράπερ παρουσιάστηκε στο Τμήμα της Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, προκειμένου να ενημερωθούν για την υπόθεση. Να σημειωθεί ότι έχει παρέλθει το αυτόφωρο, και έτσι ενημερώθηκε ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και στη συνέχεια αποχώρησε. 

“Μόλις ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για την ύπαρξη κατηγορίας, άμεσα θέσαμε τον εντολέα μας διαθέσιμο στις αρμόδιες αρχές, όπου ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχει καμία διαδικασία αναζήτησης – κλήτευσης εναντίον του εντολέα μας. Άρα, ό,τι διαδίδεται για ένταλμα σύλληψης και αναζήτησής του είναι απλά fake news”, δήλωσε στο newsit.gr ο δικηγόρος του τράπερ, Θοδωρής Καραγιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο γνωστός τράπερ φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε πως ο 23χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς όλοι έφυγαν από το σημείο

Ο 23χρονος κατηγορεί τον τράπερ ότι του έριξε κεφαλιά, ενώ ένα δεύτερο άτομο, τον κλώτσησε στο σώμα και τον έριξε στο έδαφος, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (26.01.2024). Ο νεαρός επέστρεψε στο σπίτι του, ωστόσο, όσο περνούσαν οι ώρες είχε ενοχλήσεις κι έτσι κάλεσε το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί, οι γιατροί εντόπισαν κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση έξι ωρών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις