Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Δεν συμμετείχα στον ξυλοδαρμό της 15χρονης» λέει μια από ανήλικες που συνελήφθησαν

Θεσσαλονίκη: «Δεν συμμετείχα στον ξυλοδαρμό της 15χρονης» λέει μια από ανήλικες που συνελήφθησαν

«Βρέθηκε την λάθος στιγμή στο λάθος σημείο» λέει ο δικηγόρος της ανήλικης που ήταν μέλος της παρέας που ξυλοκόπησε την 15χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Ο δικηγόρος Σωκράτης Δημητριάδης, δικηγόρος της ανήλικης κατηγορούμενης για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της 15χρονης στη Θεσσαλονίκη τόνισε χαρακτηριστικά στο newsit.gr πως «η δική μου εντολέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το 14ο έτος της ηλικίας της. Το κορίτσι αυτό δεν απεικονίζεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και είδε το φως της δημοσιότητας. Το ίδιο το θύμα κατα τη διάρκεια της διαδικασίας αναγνώρισης που έγινε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης παραδέχτηκε ότι η δική μου εντολέας ποτέ δεν προέβη σε πράξεις βίας εναντίον της».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες που έκανε παρέα το τελευταίο χρονικό διάστημα η εντολέας μου, βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Κάποια άλλα κορίτσια ξεκίνησαν τον καυγά, τη διαμάχη. Αυτό που της καταλογίζεται είναι μίας μορφής συμμετοχής στις πράξεις που τέλεσαν άλλες ανήλικες.

O Σωκράτης Δημητριάδης, δικηγόρος ανήλικης κατηγορούμενης

 

Η ίδια έχει κατανοήσει το λάθος της. Μιλάμε για ένα παιδί ουσιαστικά, το οποίο είναι συντετριμμένο και μετανιωμένο τόσο για τη θέση που βρίσκεται η ίδια, όσο και για το θύμα και για τους γονείς.

Είναι κόρη μιας μέσης αστικής οικογένειας, μιας συγκροτημένης οικογένειας που δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα γραφής. Ως συνήγορος του κοριτσιού και της οικογένειας της, θέλω να μεταφέρω και στο θύμα και στους γονείς της μία ειλικρινή συγγνώμη απο την πλευρά τους διότι θα μπορούσε εύκολα ο καθένας να είναι στην αντίθετη πλευρά».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις