Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διακοπές νερού και ρεύματος – Το πρόγραμμα και οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών!

Θεσσαλονίκη: Διακοπές νερού και ρεύματος – Το πρόγραμμα και οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, με τα μεγαλύτερα από αυτά να εντοπίζονται σε περιοχές των Βασιλικών και της Θέρμης. Τα συνεργεία

του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΑΕ (ΔΕΔΔΗΕ) αποκαθιστούν τις βλάβες που έχουν παρουσιαστεί και όπως δήλωσε ο βοηθός διευθυντής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης του ΔΕΔΔΗΕ, Σπύρος Γαβράς, μέχρι το απόγευμα θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που υπάρχει πρόβλημα.

“Έχουμε πολλές βλάβες, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, από τον κάμπο Θέρμης – Βασιλικών μέχρι και την Περαία” είπε ο κ. Γαβράς και πρόσθεσε ότι αρκετά συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται για την αποκατάσταση των βλαβών και έχουν θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Οι βλάβες, διευκρίνισε ο κ. Γαβράς, δεν είναι εκτεταμένες, είναι τοπικές.

Υπογράμμισε δε ότι δεν υπάρχει βλάβη σε μετασχηματιστή γεγονός που περιορίζει το μέγεθός τους. Τόνισε τέλος ότι το γεγονός πως αυτές αφορούν τη χαμηλή τάση, έχει ώς αποτέλεσμα να επηρεάζεται μικρότερη μερίδα καταναλωτών.

Οι διακοπές νερού στη Θεσσαλονίκη

Έκτακτες διακοπές νερού βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Χωρίς νερό έχουν μείνει καταναλωτές στον Εύοσμο, στην οδό Αλαμάνας και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 12.00.

Παράλληλα έκτακτη διακοπή νερού βρίσκεται σε εξέλιξη στο δήμο Θεσσαλονίκης στην περιοχής της Κατσιμίδη με Παπαναστασίου. Η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 13.00.

Την ίδια ώρα χωρίς νερό έχουν μείνει στις Συκιές στην οδό Επταπυργίου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 12.30.

Τέλος έκτακτη διακοπή υδροδότησης βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πολίχνη στην Στυλιανού Ιακωβίδη και Φιλίππου. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 11.30.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις