Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη σε tattoo shop με τους δράστες να κάνουν επίδειξη θράσους

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη σε tattoo shop με τους δράστες να κάνουν επίδειξη θράσους

Η διάρρηξη σε tattoo shop στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι δράστες φεύγουν με μηχανήματα μεγάλης αξίας και παραμένουν ασύλληπτοι…

Νέα διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά σε tattoo shop επί της Τσιμισκή. Οι δύο δράστες, χωρίς να έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους σπάνε τη τζαμαρία και μπαίνουν στα ενδότερα. Αδιαφορούν για το γεγονός πως τα πρόσωπά τους καταγράφονται. Προσπαθούν και κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Αφήνουν πίσω τους ζημιές στους ιδιοκτήτες, που ευελπιστούσαν παραμονές των φετινών Χριστουγέννων, να δουν τα εισοδήματά τους, να ανεβαίνουν. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, με το σχετικό βίντεο να αναλύεται καρέ – καρέ, σε μια προσπάθεια να γίνει η ταυτοποίηση των διαρρηκτών.

Τις κινήσεις των δύο δραστών κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και οι ιδιοκτήτες του tattoo shop δημοσιοποίησαν το σχετικό βίντεo στα social media, οπότε και έγινε γνωστή η διάρρηξη.

Οι δύο διαρρήκτες δεν κάλυψαν καν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έσπασαν την τζαμαρία, πέρασαν στο εσωτερικό της επιχείρησης και άρπαξαν όλα τα μηχανήματα του καταστήματος μαζί με τον εξοπλισμό δερματοστιξίας. 

Οι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή, χωρίς κανείς εκείνη την ώρα να μπορέσει να τους σταματήσει.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις