Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στην πιο διάσημη ταβέρνα με μπακαλιαράκια, το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στην πιο διάσημη ταβέρνα με μπακαλιαράκια, το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη

Απελπισμένος ο ιδιοκτήτης από τη διάρρηξη στην ταβέρνα του. Οι δράστες έγιναν καπνός μετά το χτύπημα και οι έρευνες των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη, βρίσκονται σε εξέλιξη…

Η διάρρηξη στην ταβέρνα σημειώθηκε τις πρώτες ώρες της Μεγάλης Παρασκευής και έγινε αντιληπτή τα ξημερώματα, όταν έφτασαν οι πρώτοι υπάλληλοι και ο υπεύθυνος του καταστήματος. Πρόκειται για ένα μαγαζί με ιστορία 40 χρόνων στη Θεσσαλονίκη, που έχει γίνει γνωστό στην πόλη για τα μπακαλιαράκια του. Ο ιδιοκτήτης τονίζει πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στο στόχαστρο διαρρηκτών. Οι δράστες αυτή τη φορά, έσπασαν την πόρτα της εισόδου και έφυγαν με τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο από τις εισπράξεις της Μεγάλης Πέμπτης.

Πιο αναλυτικά, η διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου, σε κατάστημα εστίασης που βρίσκεται απέναντι απο το λιμανι στη Θεσσαλονίκη, γνωστό για τα μπακαλιαράκια του. Ο δράστης ή οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία, μπήκαν στο κατάστημα και άρπαξαν απο την ταμειακή τουλάχιστον 200 ευρώ.

Το κατάστημα ειναι διάσημο για τα μπακαλιαράκια του και έχει συνεχή παρουσια εδώ και 40 χρονια. Στην ΕΡΤ μίλησε ο μάγειρας και υπεύθυνος του καταστήματος Βαγγέλης Γραβάνης, ο οποίος φανερά αναστατωμένος ζήτησε καλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή.

«Οι διαρρήκτες μπήκαν στο κατάστημα πριν από εμάς. Έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα» λέει ο υπεύθυνος που δείχνει τις εικόνες στην κάμερα και συνεχίζει: «έκαναν το μαγαζί άνω – κάτω και πήραν τα χρήματα που είχαμε αφήσει μέσα, για να είμαστε έτοιμοι από νωρίς για τις σημερινές αγορές των πελατών».

Αυτό που απασχολεί τον υπεύθυνο του καταστήματος είναι οι ζημιές που άφησαν πίσω τους οι δράστες. «Άντε να βρεις τέτοια μέρα άνθρωπο να έρθει να τα φτιάξει» λέει και τονίζει πως η επιχείρηση είχε βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο πριν από χρόνια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις