Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος ο ένας από τους δύο τραυματίες στο τροχαίο – Το παιχνίδι της μοίρας

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος ο ένας από τους δύο τραυματίες στο τροχαίο – Το παιχνίδι της μοίρας

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη ο ένας από τους δύο τραυματίες στο σοβαρό τροχαίο που έγινε στον Περιφερειακό, στο ύψος του κόμβου Νεαπόλεως. Πρόκειται για έναν στρατιωτικό που επέστρεφε στη μονάδα του έπειτα από καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι στο πολλαπλό τροχαίο που σημειώθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Από τη σφοδρή σύγκρουση – εκτός από τις εκτεταμένες υλικές ζημιές που προκλήθηκαν, τραυματίστηκαν δύο άτομα με το ΕΚΑΒ να σπεύδει άμεσα στο σημείο για την παραλαβή τους και μεταφορά στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον σοβαρά τραυματισμένο οδηγό του ενός οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, πρόκειται για έναν στρατιωτικό, κάτοικο Συκεών, ο οποίος νοσούσε με κορονοϊό, ενώ ήταν η πρώτη μέρα που επέστρεφε στη μονάδα του μετά την καραντίνα. Μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει. Πλέον, νοσηλεύεται  διασωληνωμένος στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου με κατάγματα σε όλο του το σώμα αλλά και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Θυμηθείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις