Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διέκοψε τη Νατάσα Θεοδωρίδου και έκανε τη μεγάλη έκπληξη – Οι σκηνές στα μπουζούκια – video

Θεσσαλονίκη: Διέκοψε τη Νατάσα Θεοδωρίδου και έκανε τη μεγάλη έκπληξη – Οι σκηνές στα μπουζούκια – video

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβηκε στη σκηνή και τα κινητά τηλέφωνα πήραν φωτιά. Για τρία λεπτά η μουσική σταμάτησε…

Μία ρομαντική πρόταση γάμου έκανε ένας Σερραίος στην αγαπημένη του, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου, στη Θεσσαλονίκη.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, που η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε στο “Bane” στην κοιλάδα μαζί με τον Σταν, ο Νίκος Κλιάμπας ανέβηκε στην σκηνή και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Λίνα.

“Θα με παντρευτείς; ” την ρώτησε δημοσίως. Η όμορφη κοπέλα συγκινήθηκε καθώς το ζευγάρι γνωρίστηκε στο ίδιο μαγαζί πριν από 8 χρόνια. “Ναι αγάπη μου” ‘ήταν η απάντηση της.

Το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο κι έχει αποκτήσει ένα παιδί, σύμφωνα με τα serraikanea.gr. Ο γάμος και η βάφτιση θα γίνουν στις 29 Ιουνίου στην Δράμα από όπου κατάγεται η νύφη.

Δείτε το βίντεο με την πρόταση γάμου, μπροστά στη Νατάσα Θεοδωρίδου…

Ανάλογη πρόταση γάμου το 2018

Η Ναύπακτος υποδέχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 τη Νατάσα Θεοδωρίδου, όμως το στιγμιότυπο που συζητήθηκε περισσότερο στην εμφάνισή της σε γνωστή επιχείρηση στην παραλία Χιλιαδούς, δεν είχε πρωταγωνίστρια την ίδια. Ο λόγος για μια πρόταση γάμου που διέκοψε για λίγο ευχάριστα την εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Την παράσταση λοιπόν έκλεψε η πρόταση γάμου του Μάκου Χολέβα πρώην μέλους του Δ.Σ. και γενικού αρχηγού του Ναυπακτιακού Αστέρα αλλά και γνωστού επιχειρηματια της Ναυπάκτου που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ειρήνη Ηλιοπούλου.

Η Ειρήνη είπε το «ναι» και το μαγαζί σηκώθηκε στο πόδι. Λίγο αργότερα η Νατάσα Θεοδωρίδου έπιασε ξανά το μικρόφωνο, ευχήθηκε στο ζευγάρι και συνέχισε να τραγουδάει τις επιτυχίες της.

Η πρόταση γάμου στην Ναύπακτο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις