Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διέλυσε δέντρο πάνω σε πεζοδρόμιο για να παρκάρει παράνομα

Θεσσαλονίκη: Διέλυσε δέντρο πάνω σε πεζοδρόμιο για να παρκάρει παράνομα

Μήνυση σε βάρος του οδηγού για το παράνομο παρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη. Οι εικόνες άρχισαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Ο οδηγός στη Θεσσαλονίκη βρήκε όπως φαίνεται το σημείο που τον βόλευε. Πάρκαρε και πήγε στη δουλειά του. Άφησε πίσω το αυτοκίνητό του, πάνω σε πεζοδρόμιο και ένα δέντρο που υπήρχε διαλυμένο. Κάτοικοι της περιοχής που είδαν τις εικόνες δεν έμειναν απαθείς. Ειδοποίησαν τον Δήμο και την αστυνομία και πλέον ο αδιάφορος οδηγός αναμένεται να έρθει αντιμέτωπος με τις πράξεις του.

Μηνυτήρια αναφορά κατά ενός ασυνείδητου οδηγού που αποφάσισε να παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω σε κορμό δέντρου, κατέθεσε ο δήμος Θεσσαλονίκης. Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το thestival.gr, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Κασσάνδρου και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Νικολάου, όπου ένας οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο, προκαλώντας σοβαρές φθορές στον κορμό και το ριζικό σύστημα του δέντρου.

Μετά από σχετική καταγγελία που δέχθηκε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, που προχώρησε στην επιβολή προστίμου για παράνομη στάθμευση.

Κατά τον έλεγχο των δημοτικών αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε μετακινηθεί κατά περίπου ένα μέτρο. Ωστόσο, στο δέντρο είχε ήδη προκληθεί ζημιά.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι το δέντρο δεν στηρίζεται σωστά, γεγονός που επιβεβαίωσε η Διεύθυνση Διαχείρισης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης, διαπιστώνοντας σε αυτοψία τη σοβαρή φθορά στον κορμό και το ριζικό σύστημα του δέντρου, με αποτέλεσμα αυτό να έχει καταστραφεί και να απαιτείται η αντικατάστασή του.

Τη μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις