Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Δίκη αγγειοχειρουργού: «Ήταν ένα τραγικό λάθος» είπε για τη δολοφονία 36χρονης μεσίτριας

Θεσσαλονίκη – Δίκη αγγειοχειρουργού: «Ήταν ένα τραγικό λάθος» είπε για τη δολοφονία 36χρονης μεσίτριας
ΑΠΕ ΜΠΕ αρχείο

Αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο στη Θεσσαλονίκη η δολοφονία μίας 36χρονης μεσίτριας. Η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο του 2017, έπειτα από επίσκεψή της στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

«Δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω, λυπάμαι πάρα πολύ. Ήταν ένα τραγικό λάθος», είπε ο αγγειοχειρουργός, ο οποίος κάθεται πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας, πριν από πέντε χρόνια.

Πρωτόδικα, ο αγγειοχειρουργός είχε καταδικαστεί ομόφωνα σε ισόβια κάθειρξη για «ανθρωποκτονία, τελεσθείσα διά παραλείψεως, με ενδεχόμενο δόλο και περιύβριση νεκρού», σημειώνει το thesstoday.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή σε απόκρημνη περιοχής της Χαλκιδικής.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του θρίλερ

Το 2017, η 36χρονη, μητέρα τριών παιδιών, είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» στη Θεσσαλονίκη, ώστε να υποβληθεί σε θεραπεία αφαίρεσης κιρσών από τα πόδια.

Ο κατηγορούμενος γιατρός, την οδήγησε σε εγκαταλελειμμένο χώρο του κτιρίου, ενώ της χορήγησε δύο ισχυρά αναισθητικά φάρμακα, τα οποία, δεν ήταν απαραίτητα για τέτοιου είδους επέμβαση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αναπνευστική καταστολή με συνέπεια να επέλθει ο θάνατός της.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε τα επόμενα 24ωρα σε κατάσταση αποσύνθεσης, καθώς ο αγγειοχειρουργός «φόρτωσε» το πτώμα της στο αυτοκίνητό του και οδήγησε μέχρι τη Χαλκιδική, όπου και πέταξε το πτώμα της σε γκρεμό, στην περιοχή Παλιούρι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις