Παρασκευή, 12 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία κατά του Ιπποκράτειου για τα πεταμένα στρώματα στον Γαλλικό ποταμό

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία κατά του Ιπποκράτειου για τα πεταμένα στρώματα στον Γαλλικό ποταμό

Δικογραφία σχηματίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ μετά την εξιχνίαση περιβαλλοντικής ρύπανσης στο Δέλτα του Γαλλικού ποταμού καθώς μετά από ανακαίνιση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης είχαν πεταχτεί στο σημείο  στρώματα, ερμάρια, εσωτερικά ξύλινων θυρών και οικοδομικά υλικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για ρύπανση του προστατευόμενου υδροβιότοπου του Γαλλικού ποταμού, αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με την συνδρομή κλιμακίου του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Μ.Ε.Θ. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προχώρησαν σε σχετική έρευνα από την οποία προέκυψε ότι είχε απορριφθεί μεγάλος αριθμός στερεών αποβλήτων όπως στρώματα, ερμάρια, εσωτερικά ξύλινων θυρών και οικοδομικά υλικά.

Από την μακροσκοπική εξέταση διαπιστώθηκε ότι τα αντικείμενα αυτά προέρχονται από νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, έπειτα από εργασίες ανακαίνισης που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο.

Σύμφωνα με το seleo.gr, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ τα στερεά απόβλητα απομακρύνθηκαν από το Δέλτα του Γαλλικού ποταμού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις