Παρασκευή, 12 Απρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος προπονητή που κατηγορείται ότι ασελγούσε και βίαζε ανήλικες αθλήτριες

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος προπονητή που κατηγορείται ότι ασελγούσε και βίαζε ανήλικες αθλήτριες

Ο προπονητής στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Κατηγορείται για ασέλγεια και βιασμούς ανήλικων αθλητριών του…

Για φρικιαστικές πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 15 έως 16 ετών κατηγορείται ένας 37χρονος προπονητής στη Θεσσαλονίκη. Οι ανήλικες υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα βιασμού και ασέλγειας από εκείνον. Περιέγραψαν στην αστυνομία τα δραματικά γεγονότα και ο άντρας που κατονόμασαν συνελήφθη. Μέχρι στιγμής αρνείται τα πάντα και η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιόν τους, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 37χρονου.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο προαναφερόμενος άντρας, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, εργαζόμενος σε αθλητικό σύλλογο της πόλης, με την ιδιότητα του προπονητή, «προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις κατά τριών νεαρών κοριτσιών, παρουσιάζοντας σε αυτές, παράλληλα, βιντεοσκοπημένες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σε βάρος του 37χρονου προπονητή σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία διαβιβάζεται σε εισαγγελέα και το επόμενο διάστημα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των αρμόδιων ανακριτικών αρχών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις