Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Διώχνουν από τον ΟΑΣΘ οδηγό που καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης

Θεσσαλονίκη: Διώχνουν από τον ΟΑΣΘ οδηγό που καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης

Σε αργία έθεσε 53χρονο οδηγό η διοίκηση του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη. Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης και μηνυτή τον πατέρα της ανήλικης.

Το επίμαχο συμβάν σημειώθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο σπίτι του 53χρονου οδηγού του ΟΑΣΘ, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η ανήλικη κόρη του οδηγού κάλεσε τη 13χρονη φίλη της για να κοιμηθούν μαζί το βράδυ.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, o 53χρονος προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της 13χρονης και της εξιστόρησε σεξουαλικού περιεχομένου γεγονότα, με αναφορές – μεταξύ άλλων – σε πορνογραφικές ταινίες στο υπνοδωμάτιο, όπου εκτός από την 13χρονη βρισκόταν – και κοιμόταν – η κόρη του οδηγού!

Την επόμενη ημέρα η ανήλικη αποκάλυψε στην οικογένειά της τα όσα εκτυλίχθηκαν στο σπίτι του 53χρονου και ακολούθησε η καταγγελία – μήνυση του πατέρα της και η αυτόφωρη σύλληψη του κατηγορούμενου.

Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε ήταν σε βαθμό πλημμελήματος και γι’ αυτό ο οδηγός του ΟΑΣΘ δικάστηκε και καταδικάστηκε από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία.

Θεσσαλονίκη: Δίκη, καταδίκη και απομάκρυνση 

Την Τρίτη (12.07.2022) ο 53χρονος καταδικάστηκε από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε τρία χρόνια φυλάκιση. Μετά την καταδίκη του αποφασίστηκε να εκτίσει τρεις μήνες από την επιβληθείσα ποινή, ενώ η υπόλοιπη ανεστάλη.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε, δεν είχε ενημερώσει τον ΟΑΣΘ για το περιστατικό. Έτσι, ενώ βρισκόταν στη φυλακή, φερόταν ως αδικαιολογήτως απών από τη δουλειά του!

Όταν οι υπεύθυνοι του ΟΑΣΘ έμαθαν ότι καταδικάστηκε για την αποτρόπαια αυτή πράξη, κίνησαν αστραπιαία τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να τεθεί σε αργία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις