Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Δολοφονία Γραικού: Ο κατηγορούμενος «έκανε όσες παρανομίες μπορούσε να κάνει» κατέθεσε μάρτυρας

Θεσσαλονίκη – Δολοφονία Γραικού: Ο κατηγορούμενος «έκανε όσες παρανομίες μπορούσε να κάνει» κατέθεσε μάρτυρας

Ο κατηγορούμενος «έκανε όσες παρανομίες μπορούσε να κάνει» είπε ο Διευθυντής κτηνιατρικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης καταθέτοντας στο δικαστήριο για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο διευθυντής της κτηνιατρικής υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη εξήγησε πως όταν η υπηρεσία του πήγε για πρώτη φορά στο στάβλο του κατηγορούμενου, για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, εξακρίβωσε 200 παραβάσεις.

«Έκανε όσες παρανομίες μπορούσε να κάνει. Κρατούσε φυματικά ζώα κάτι το οποίο δεν έπρεπε. Παρουσίαζε επίσης υγιή ζώα ως άρρωστα για να λάβει αποζημιώσεις. Παραποιούσε τις ταυτότητες των ζώων» περιέγραψε.

«Μας απαγόρευε να κάνουμε έλεγχο. Οι συνάδελφοι το κατήγγειλαν στην αστυνομία και συνελήφθη. Το έκανε γιατί είχε μέσα άρρωστα ζώα. Προσπάθησε να τα φυγαδεύσει και τα σώα κόντεψαν να πνιγούν» σημείωσε. 

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Όταν τελικά οι συνάδελφοι μπήκαν μέσα στο στάβλο για να κάνουν έλεγχο ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως τα ζώα τα είχε φέρει κάποιος άλλος στο χώρο».

Σημείωσε, δε, πως ο κατηγορούμενος είχε προχωρήσει σε ψεύδη καταγγελία σε βάρος εργαζόμενων της κτηνιατρικής υπηρεσίας για δωροδοκία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις