Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Αλλατίνη μετά από 2,5 χρόνια – Έκλεισε για τα έργα του μετρό!

Θεσσαλονίκη: Δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Αλλατίνη μετά από 2,5 χρόνια – Έκλεισε για τα έργα του μετρό!

Στην κυκλοφορία δόθηκε σήμερα η οδός Αλλατίνη, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, που παρέμενε κλειστή λόγω των έργων του Μετρό. Οι λαμαρίνες απομακρύνθηκαν από τον χώρο, όπου βρίσκεται ο τελευταίος σταθμός στη γραμμή του Μετρό στη Νέα Ελβετία, και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά…

Στην κυκλοφορία δόθηκε σήμερα η οδός Αλλατίνη, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, που παρέμενε κλειστή λόγω των έργων του Μετρό. Οι λαμαρίνες απομακρύνθηκαν από τον χώρο, όπου βρίσκεται ο τελευταίος σταθμός στη γραμμή του Μετρό στη Νέα Ελβετία, και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, Γιάννη Μυλόπουλο, η οδός Αλλατίνη άνοιξε μετά από 2,5 χρόνια. “‘Αλλη μια εργοταξιακή κατάληψη που υποχωρεί και απελευθερώνει κεντρικό οδικό άξονα στη Θεσσαλονίκη, απόδειξη της προόδου των έργων του Μετρό” τονίζει ο κ.Μυλόπουλος σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εξάλλου, στις 29 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του ο σταθμός Σιντριβάνι – ‘Εκθεση για μια πολιτιστική εκδήλωση. Στον χώρο, που είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος σταθμός του Μετρό Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, την οποία διοργανώνει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις