Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δύο νέοι αντιδήμαρχοι στον κεντρικό δήμο

Θεσσαλονίκη: Δύο νέοι αντιδήμαρχοι στον κεντρικό δήμο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Δύο νέους αντιδημάρχους πρόσθεσε στη διοίκησή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, προχωρώντας παράλληλα σε αλλαγές αρμοδιοτήτων με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκλογή στο δημαρχιακό θώκο.

Τα νέα πρόσωπα στο σχήμα διοίκησης είναι η Μαρία Καραγιάννη, που αναβαθμίζεται από εντεταλμένη σύμβουλος σε αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού και ο Στέλιος Λιακόπουλος, που θα εκτελεί χρέη αντιδημάρχου Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Η Στεφανία Τανιμανίδου αλλάζει «χαρτοφυλάκιο» και από αντιδήμαρχος Πολιτισμού αναλαμβάνει θέματα Διαδημοτικής Συνεργασίας και Αποδήμου Ελληνισμού, ενώ ο Γιώργος Αβαρλής θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες ως αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Το υπόλοιπο σχήμα διατηρείται ως έχει με τον Χάρη Αηδονόπουλο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, τη Δήμητρα Ακριτίδου ως Παιδείας, τον Σωκράτη Δημητριάδη στο Περιβάλλον, το Νίκο Ζεϊμπέκη στην Καθαριότητα και Ανακύκλωση, τον Μιχάλη Κούπκα Οικονομικών, τον Εφραίμ Κυριζίδη Τεχνικών Εργων και τον Πέτρο Λεκάκη αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού.

Σε θέσεις εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων, με απόφαση του δημάρχου, ορίζονται η Ναταλία Βαρσάμη για δράσεις που αφορούν τον Αστικό Σχεδιασμό και τον στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη της Σχολικής Στέγης, ο Δημήτρης Δαγκλής για δράσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, ο Κωνσταντίνος Ιακώβου για την εποπτεία των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου και ο Βασίλης Μωυσίδης για την Πολιτική Προστασία. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις