Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 12χρονο και του είπε πως θα τον σκοτώσει – Τρόμος για παρέα παιδιών

περιπολικό

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες περιστατικού σεξουαλικής παρενόχλησης σε δημόσιο χώρο στη Θεσσαλονίκη. Επιδειξίας απείλησε ανήλικο με μαχαίρι και του έδειξε τα γεννητικά του όργανα…

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/2) ένας 62χρονος Αλβανός πλησίασε μια παρέα ανήλικων αγοριών σε πάρκο, κοντά στο γήπεδο του Άρη, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, ο 62χρονος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε έναν 12χρονο, μέλος της παρέας των ανήλικων που έπαιζαν στο πάρκο.

Αμέσως μετά έβγαλε ένα μαχαίρι και είπε στον 12χρονο πως θα τον σκοτώσει. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης είχε παρενοχλήσει ξανά τον 12χρονο

«Του είπε ότι τον θυμάται από ένα παλιότερο συμβάν και ότι θα τον σκοτώσει για να μην μιλήσει. Ευτυχώς τα παιδιά πρόλαβαν να φύγουν και δεν τα χτύπησε» δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του ανήλικου.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως και θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις