Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του άντρα που έγινε εφιάλτης για 22 άτομα – Διαβάστε τι έκανε μέσα σε 4 μήνες!

ΦΩΤΟ από astynomia.gr
ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Ο 44χρονος συνελήφθη και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται – Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα…

Ο 44χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 25-04-2014 έως 23-08-2014 προσέγγισε τουλάχιστον 22 ηλικιωμένα άτομα, στα οποία συστήνονταν ως οικογενειακό τους πρόσωπο και προσποιούμενος τον τραπεζικό υπάλληλο τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, σε αρκετές περιπτώσεις αφαιρούσε χρήματα χρησιμοποιώντας σωματική ή ψυχολογική βία σε βάρος των θυμάτων, από τα οποία απέσπασε το συνολικό χρηματικό ποσό των 67.740 ευρώ. Πρόκειται για τον Σωτηριάδη Γεώργιο του Σάββα, γεν. 28-01-1970, στη Γερμανία.
ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Έτσι, θα καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις, να προσφύγουν στις Αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή του 44χρονου σ’ αυτές.
ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310-388349 ή με τα κατά τόπους Τμήματα Ασφαλείας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Εύβοια: Κατέρρευσε ο ταβερνιάρης που σκότωσε με καρέκλα σκυλίτσα, όταν έμαθε την ποινή που του επιβλήθηκε!

Θεσσαλία: Οδύνη για τις δύο αδερφές που σκοτώθηκαν ενώ πήγαιναν να δουν τα παιδιά τους – Το δυστύχημα που βύθισε στο πένθος τις Καρυές!

Σάμος: Τραγωδία στη θάλασσα του λιμανιού – Την έβλεπαν να πέφτει και να πνίγεται μέσα στο αυτοκίνητό της (Φωτό)!

Κομοτηνή: Εκπλήξεις στην πρώτη νύχτα του γάμου – Η νύφη έμαθε το μεγάλο μυστικό του άντρα της!

Ρόδος: Ο πιο απρόσεκτος τουρίστας – Έκανε για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος και… ιδού το αποτέλεσμα (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε