Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Έφαγε» 4 χρόνια για μια υπόθεση ανατριχιαστική αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος και ωραίος

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια.

Μεταξύ των υποθέσεων, σοκάρει η περίπτωση Έλληνα, που σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για πορνογραφία ανηλίκων και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Επίσης συνελήφθησαν: Επτά άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων. Μεταξύ αυτών και 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 99,6 γραμμαρίων, ένα κυλινδρικό δοχείο – τρίφτη, οκτώ μικροδέματα με άγνωστη τριμματισμένη ουσία, δύο ζυγαριές ακριβείας και χρηματικό ποσό.

Άτομο που σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία: καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών και χρηματική ποινή για κατ’ εξακολούθηση κακοποίηση ζώων.

Επτά άτομα, τα οποία δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις