Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εγκληματικό λάθος οδηγού στην Περιφερειακή – Δείτε τι έκανε όταν έχασε την έξοδο

Θεσσαλονίκη: Εγκληματικό λάθος οδηγού στην Περιφερειακή – Δείτε τι έκανε όταν έχασε την έξοδο

Τα τραγικά λάθη σε δρόμους συνεχίζονται και οι εικόνες από την Περιφερειακή οδό στη Θεσσαλονίκη είναι ενδεικτικές των όσων συμβαίνουν στην πόλη…

Η οδηγός στη Θεσσαλονίκη ξεχνιέται και περνάει την έξοδο στην Περιφερειακή. Αντί να συνεχίσει και να βγει με ασφάλεια στην επόμενη, κάνει το αδιανόητο. Πατάει φρένο, κάνει για λίγο όπισθεν και στη συνέχεια από τη μεσαία λωρίδα κατευθύνεται προς τα δεξιά. Πατάει τα κολωνάκια και περιμένει να μπει στην έξοδο. Με τις εικόνες να ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και να προκαλούν αίσθηση. Πλάνα που έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά από άλλα, ανάλογα λάθη σε δρόμους της πόλης και όχι μόνο.

Πιο αναλυτικά, το απίστευτο περιστατικό, που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου του 2023 στην Περιφερειακή οδό στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα στο παρμπρίζ αυτοκινήτου και ανέβηκε στο Tik Tok, μία ασυνείδητη οδηγός, η οποία βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Περιφερειακής Οδού, σταμάτησε απότομα στη μέση του δρόμου και επιχείρησε να κάνει όπισθεν για να μπει στο ρεύμα, που οδηγεί προς Τούμπα και Τριανδρία.

Είχε χάσει την έξοδο και αποφάσισε να ρισκάρει τόσο τη δική της ζωή, όσο και των υπολοίπων που εκείνη την ώρα κινούνταν στο σημείο. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τροχαίο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις