Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντοκουμέντα της 29χρονης που κακοποιήθηκε οκτώ φορές από το σύζυγο της

Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντοκουμέντα της 29χρονης που κακοποιήθηκε οκτώ φορές από το σύζυγο της

Φωτογραφίες από τα τραύματα που της προκάλεσε ο εν διαστάσει σύζυγο της στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τις δύο τελευταίες καταθέσεις της 29χρονης που μέσα σε ένα χρόνο κακοποιήθηκε οκτώ φορές από τον άνδρα της φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Έναν  πρωτόγνωρο εφιάλτη ζει στη Θεσσαλονίκη η νεαρή μητέρα. Ο 38χρονος με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο αγοράκια ηλικίας τεσσάρων και οκτώ ετών όσο κι αν φαίνεται απίστευτο κυκλοφορεί ελεύθερος και συνεχίζει να την απειλεί και να την χτυπά.

Παρά τις αλλεπάλληλες καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον του, καμία από αυτές δεν ήταν ικανή να τον οδηγήσει στη φυλακή. Στην τελευταία δίκη που έγινε χθες, ο άνθρωπος που δεν διστάζει να κακοποιεί τη γυναίκα του μπροστά στα ματιά των ανήλικων παιδιών τους, καταδικάστηκε σε 12 χρόνια με αναστολή. Μάλιστα ο ίδιος δεν παρέστη στην ακροαματική διαδικασία, ενώ η 29χρονη μετά και την τελευταία εξέλιξη φοβάται για τη ζωή της.

Με τον 38χρονο είχαν παντρευτεί πριν από οκτώ χρόνια, κι όταν κάποια στιγμή του ζήτησε διαζύγιο εκείνος όχι μόνο της το αρνήθηκε αλλά έγινε πιο επιθετικός. Η γυναίκα ζει πλέον με τα δύο της παιδιά, ενώ περιμένει να βγει το διαζύγιο της, καθώς ο 38χρονος δεν είχε συμφωνήσει στο συναινετικό διαζύγιο.

Η 29χρονη που φοβάται πλέον να βγει έξω από το σπίτι της, καθώς ο εν διαστάσει σύζυγος της έχει γίνει η σκιά της το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχτηκε μέσα σε εννέα ημέρες δύο επιθέσεις.

Η πρώτη από αυτές σημειώθηκε στις 19 Αυγούστου, όπου 38χρονος εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της. «Με έβρισε και με χτύπησε με το χέρι του στο πρόσωπο μου. Με τον σύζυγο μου είμαστε σε διάσταση περίπου ένα χρόνο και έχουμε αποκτήσει δύο ανήλικα τέκνα ηλικίας τεσσάρων και οκτώ ετών και μένουμε σε ξεχωριστές κατοικίες.

Συγκεκριμένα στις 19/8/2022 και περί ώρα 20:30 είχα πάει μαζί με τα ανήλικα τέκνα μου και μια φίλη μου στο πάρκο για να παίξουν τα παιδιά, περί ώρα 22:00 εμφανίστηκε στο πάρκο ο πρώην σύζυγος μου και ήρθε επιθετικά πάνω μου λέγοντας μου « γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο μωρή π….. γ…. το σπίτι σου» κι εγώ του είπα να μην ασχολείται μαζί μου κι άμα θέλει να αγκαλιάσει τα παιδιά και να φύγει» σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση της στους αστυνομικούς η 29χρονη και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

Μου έδωσε σφαλιάρα στο αριστερό μάγουλο

«Αφού αγκάλιασε τα παιδιά ξαναγύρισε προς εμένα λέγοντας μου «πάρε τα παιδιά και πήγαινε σπίτι τώρα, τι κάνεις τέτοια ώρα εδώ», με άγριο ύφος, εγώ τότε πήγα να καλέσω την αστυνομία γιατί γινόταν όλο και πιο νευρικός κι εκείνη την ώρα μου πήρε το κινητό και με χτύπησε με το χέρι του σφαλιάρα στο αριστερό μάγουλο και μόλις πήρε η φίλη μου στην αστυνομία ο πρώην σύζυγος μου άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας και το αδίκημα της εξύβρισης».

Πέρασαν λίγες ημέρες και ο 38χρονος παρουσιάστηκε και πάλι με απειλητικές διαθέσεις εναντίον της. Στις 28 Αυγούστου του 2022 εμφανίστηκε στο σπίτι που μένει η 29χρονη με τα παιδιά της, παραβιάζοντας παράλληλα τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Στην κατάθεση της στους αστυνομικούς φέρεται να είπε: «Στις 07:50 με πήρε τηλέφωνο στο κινητό μου ενώ βρισκόμουν στο Καλοχώρι και μου είπε «Έρχομαι να σε βρω, θα σε φτιάξω εγώ». Δεν κατάφερε να με βρει καθώς δεν γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία της εργασίας μου, παρά μόνο ότι βρίσκεται στο Καλοχώρι. Περί τις 20:10 της ίδιας ημέρας ήρθε κάτω από το σπίτι μου και χτυπούσε το κουδούνι επίμονα και ήθελε να ανέβει επάνω. Τα παιδιά μας απουσίαζαν σε πάρτι φίλων τους.

Οι πράξεις του αυτές μου προκάλεσαν φόβο και τρόμο. Κάλεσα αμέσως το 100 και στη θέα του περιπολικού που κατέφθασε απομακρύνθηκε τρέχοντας. Οι πράξεις του αυτές μου προκάλεσαν φόβο και τρόμο. Φοβάμαι για τη ζωή μου και επιθυμώ την ποινική του δίωξη, καθώς επίσης να σταματήσει αυτή η νοσηρή κατάσταση. Με τις παραπάνω πράξεις του παραβίασε τη δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης λόγος για τον οποίο επιθυμώ την ποινική του δίωξη.

Στην ανωτέρω απόφαση με ασφαλιστικά μέτρα κατά του Β.Ε απαγορεύεται στον ίδιο η προσέγγιση της οικείας μου σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων. Επίσης με την ανωτέρω είναι υποχρεωμένος να μου καταβάλλει το ποσό των 600 ευρώ για τα δυο μας παιδιά ως διατροφή».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις