Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκαναν “ζημιά” στον Κωνσταντίνο Αργυρό – Ο λογαριασμός που έγινε θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο!

Θεσσαλονίκη: Έκαναν “ζημιά” στον Κωνσταντίνο Αργυρό – Ο λογαριασμός που έγινε θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο!

Τα όσα έγιναν στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έχουν προηγούμενο. Μια παρέα έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης…

Στην εποχή της κρίσης υπάρχουν και εκείνοι που στη Θεσσαλονίκη ξοδεύουν πολλά! Κάποιοι που δεν λογαριάζουν τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ για να περάσουν μία βραδιά στα μπουζούκια και μάλιστα στα όρθια!

Η “ζημιά” όμως που έκανε Πατρινός επιχειρηματίας στον Κωνσταντίνο Αργυρό που εδώ και μέρες έχει ανέβει σε πίστα της Θεσσαλονίκης δεν έχει προηγούμενο. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και ο ίδιος ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφώνησε: «Έλα, η Πάτρα, που είναι η Πάτρα ;», συμπληρώνοντας αμέσως μετά «Αντέχω κι άλλο»!

Και η «ζημιά» που έκανε η παρέα του Πατρινού ήταν πολύ μεγάλη! Κάποιοι αρχικά είπαν πως ο λογαριασμός ήταν στα 10.000 ευρώ, για να διαπιστωθεί αργότερα πως τα «έξοδα» ήταν στα 25.000 ευρώ!

Ο «επικεφαλής» της παρέας είναι κάτω των 40 ετών, δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, ενώ το ποσό που δαπάνησε ξεπέρασε όπως αναφέραμε κάθε φαντασία!

Αδιαμφισβήτητα το πρώτο δείγμα του Κωνσταντίνου Αργυρόυ στη νύχτα της Θεσσαλονίκης, συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και στα social media, αφού κυριάρχησε το «σλόγκαν» «ήμουν και εγώ στον Αργυρό»!

Έτσι διάφοροι «νυχτόβιοι» και «γλεντζέδες» πελάτες «διαγωνίστηκαν» για το «ποιος θα πετάξει τα πιο πολλά», άρα και ποιος θα ξοδέψει τα περισσότερα. Έτσι Πατρινοί ανέβηκαν στην συμπρωτεύουσα και… τα έδωσαν όλα!

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις