Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εκκενώθηκε τράπεζα μετά από τηλεφώνημα για βόμβα – Κατέβασαν και τους ενοίκους πολυκατοικιών – video

Θεσσαλονίκη: Εκκενώθηκε τράπεζα μετά από τηλεφώνημα για βόμβα – Κατέβασαν και τους ενοίκους πολυκατοικιών – video

Το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε τραπεζικό υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη έγινε λίγο μετά τις 11.00. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες…

τηλεοπτικός σταθμός δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην Αριστοτέλους 6, κοντά στη Λ. Νίκης.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες και έχουν αποκλείσει τον χώρο, ενώ έχουν κληθεί και άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, για να ελέγξουν εάν υπάρχει ύποπτο αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκκενωθεί πολυκατοικίες στο σημείο, ενώ κλειστές για τα οχήματα παραμένουν η Λ. Νίκης και η οδός Μητροπόλεως.

Σημειωτέον ότι σε ανάλογες περιπτώσεις την απόφαση για εκκένωση ή όχι του χώρου αναλαμβάνει ο Διευθυντής Ασφαλείας έπειτα από εισήγηση του επικεφαλής του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, ο διευθυντής Ασφαλείας κ. Ν. Ζησιμόπουλος βρισκόταν σε σύσκεψη την ώρα του απειλητικού τηλεφωνήματος και έτσι την υπόθεση διαχειρίζονται οι υφιστάμενοι του.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις