Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε την παράσταση ο Τζιτζικώστας junior – video

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε την παράσταση ο Τζιτζικώστας junior – video

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν το πρωί σύλλογοι και σωματεία στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, με τους οποίους αντάλλαξαν ευχές.

Ο περιφερειάρχης, μαζί με τον γιο του, που έκλεψε την παράσταση υποδέχτηκαν στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το σωματείο “Σωτήρ”, τη Φιλαρμονική του δήμου Θεσσαλονίκης, τον σύλλογο “Μύτικα”, την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και την μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού.

“Εύχομαι σε όλους πρωτίστως υγεία. Να είναι τα φετινά Χριστούγεννα χαρούμενα κι ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη και χαμόγελα. Με όλη μας τη δύναμη να προσπαθήσουμε ενωμένοι να κάνουμε τις ευχές μας πραγματικότητα για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά, για τις οικογένειές μας, αλλά και για την πόλη, την Περιφέρεια και τη χώρα.

Να αφιερώσουμε τη σκέψη και την ενέργειά μας σε όσους αυτές τις γιορτινές μέρες το έχουν περισσότερο ανάγκη. Ενότητα, αισιοδοξία, αγάπη και αλληλεγγύη”, δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Μπουτάρης: Υπάρχει πολλή δυστυχία και θυμός στον κόσμο

Τα κάλαντα έψαλαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, μεταξύ άλλων, η Φιλαρμονική του κεντρικού δήμου και η μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού. “Είναι καλό να κρατάμε τα έθιμα”, δήλωσε ο κ. Μπουτάρης και ευχήθηκε το 2019 “να είναι καλύτερο από το 2018 που τελειώνει, γιατί υπάρχει πολλή δυστυχία και θυμός στον κόσμο και πρέπει να τα ξεπεράσουμε”.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, thestival

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις