Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν βενζίνη και μπαταρίες από μεγάλα οχήματα – Συνελήφθη 38χρονος

Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν βενζίνη και μπαταρίες από μεγάλα οχήματα – Συνελήφθη 38χρονος

Περισσότερες από 70 μπαταρίες μεγάλων οχημάτων είχε καταφέρει και είχε κλέψει ένας 38χρονος τις τελευταίες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη, μαζί με ακόμα δύο άτομα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πάνω από 77 μπαταρίες φορτηγών, μηχανημάτων έργων και τρακτέρ φέρεται να έκλεψε 38χρονος, κατά το τελευταίο δίμηνο, από περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, όταν αποπειράθηκε να αφαιρέσει μία ακόμη μπαταρία από φορτηγό στην περιοχή της Σίνδου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι μαζί με δύο συνεργούς του, έναν 45χρονο και μία 36χρονη προέβησαν από τον Φεβρουάριο σε 22 κλοπές και απόπειρες κλοπών, όχι μόνο μπαταριών αλλά και καυσίμων (1.200 λίτρα πετρέλαιο), με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να προσδιορίζεται σε 18.000 ευρώ.

Όπως ανακοινώθηκε, οι περιοχές δράσης τους ήταν η Ν. Μαγνησία, η Χαλάστρα, το Ανατολικό, τα Κύμινα, τα Ν. Μαλγάρα και η ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων – δύο πιστόλια, τριάντα φυσίγγια και μία κυνηγετική καραμπίνα. Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι Έλληνες, ενώ ο 38χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις