Δευτέρα, 27 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε στο σπίτι της πάνω από 15.000 πακέτα τσιγάρα – Δύο συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε στο σπίτι της πάνω από 15.000 πακέτα τσιγάρα – Δύο συλλήψεις

Μία γυναίκα 56 ετών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, καθώς στο σπίτι της βρέθηκε πλήθος καπνικών προϊόντων και τσιγάρων. Παράλληλα, συνελήφθη και ένας 58χρονος.

Συγκεκριμένα, το αστυνομικό τμήμα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνελήφθη μια 56χρονη, καθώς στο σπίτι της εντοπίστηκαν περισσότερα από 15.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Παράλληλα συνελήφθη από αστυνομικούς 58χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 12 λαθραία πακέτα τσιγάρα, τα οποία είχε αγοράσει νωρίτερα από την 56χρονη.

Μετά από έρευνα και αναζητήσεις, αλλά και χάρη στην παρατηρητικότητα των αστυνομικών, εντοπίστηκε η 56χρονη, η οποία και συνελήφθη ενώ διαπιστώθηκε ότι σε υπόγειο χώρο της πολυκατοικίας έκρυβε 15.423 πακέτα τσιγάρα και 1.491 συσκευασίες καπνού, τα οποία στο σύνολό τους δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου.

 

Σημειώνεται ότι 191 συσκευασίες καπνού είχαν και πλαστές ετικέτες συσκευασίας. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις